Prodaja kolesarskih dresov

Ponujamo vam možnost izjemno ugodnega nakupa pravega kolesarskega dresa:
 

dres 2014 mali

 

.
Amatersko kolesarsko svetovno prvenstvo –Danska 2015 PDF Natisni E-pošta

DANSKA 2015 075V času od  10.9. do 13.9. 2015 je na Danskem v mestecu Hobro in Aalbergu potekalo svetovno amatersko kolesarsko prvenstvu. Na prvenstvo je nastopalo tudi 17 slovenskih kolesarjev in kolesark. Zastopanost in konkurenca pa tokrat izjemna, saj je samo Angležev bilo 106, sicer pa zastopani kolesarji iz vseh celin. Zelo močno so bile zastopane kolesarsko razvite države  Evrope, Amerike, Afrike, Avstralije.


Naše zastopstvo je bilo odlično.  Iz kolesarskega društva Branik  je v reprezentanci nastopala aktualna svetovna prvakinja Ajda Opeka. Prvi dan je bil na programu kronometer, kjer Ajda v idealnih razmerah ne dosega odličnih uvrstitev. Tokrat je v izjemno mrzlem in zelo vetrovnem vremenu dosegla odlično  7. mesto in potrdila odlično pripravljenost.

Več ...
 
Važne informacije pred startom maratona OKOLI POHORJA PDF Natisni E-pošta

37.kolesarski maraton OKOLI POHORJA bo zanesljivo. Start bo v soboto 27.6. 2015 ob 9.00 uri pred spodnjo postajo pohorske vzpenjače za najdaljšo 150 km dolgo progo. Ostale proge startajo ob 9.15 uri.

 

OPIS TRAS. Po startu se vsi odpeljemo po Pohorski c do krožišča na Lackovo c ter nato po njej na Streliško c in dalje po Papeški proti Hočam in Sl. Bistrici okoli Pohorja. Udeleženci na progah 70, 50 in 25 km  se v krožišču na Lackovi odpeljejo proti Pekram, Limbušu in Rušam ter dalje na različne dolžine. Vračamo se po dravski dolini v Selnico ob Dravi, zavijemo na ruški most v Ruše in dalje v Limbuš, Pekre in v rondoju na Lackovi zavijemo proti spodnji postaji pohorske vzpenjače. Po tej progi se vračajo tudi vsi  ostali udeleženci iz prog 70,50 in 25 km. Proga 25 km obrne pred hotelom VETER v Rušah, kjer je organizirana tudi prva in zadnja okrepčevalnica za vse proge. Vse proge bodo talno označene.

 

Maraton bo potekal v skladu s CPP, kar pomeni, da ne bomo dovoljevali oz. tolerirali množičnih kršitev CPP. Vse udeležence že sedaj prosimo in pozivamo, da vozijo po svojih močeh, da vožnjo prilagodijo razmeram na cesti in svoji psihofizični pripravljenosti. Zlasti je pa maraton namenjen sproščenemu, športnemu druženju na kolesu. Zatorej vabljeni v soboto na start maratona pod Pohorje.

 
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

V nedeljo 14. junija  2015 je bila v Ljubljani kolesarska dirka, ki je štela tudi kot kvalifikacija  za svetovno amatersko kolesarsko prvenstvo, ki bo letos v prvem tednu septembra na Danskem. Na njej sta nastopala tudi dva tekmovalca KD Branik insicer Ajda Opeka in Ljubo Car. Oba sta bila odlična.


Ajda je ponovno  zmagala, Car pa z odličnim tretjim mestom  izboril nastop na Danskem. Ajda je tekmovala v kategoriji ženske B in nastopila na 90 km dolgi progi, kjer je nastopil tudi Ljubo v kategoriji Master F. Oba njuna odlična rezultata nas zavezujeta, da bomo poskrbeli za njuno udeležbo na letošnjem svetovnem prvenstvu, kajti prepričani smo, da nas bosta oba letos še večkrat razveselila.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 18
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 347471 |::..