Kolesarska šola Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Pa jo imamo. Šola, ki bo nedvomno pritegnila mlade k napornemu in lepemu športu. Jure Golčer je nedvomno imenitno kolesarsko ime, ki se je dokazal na številnih dirkah v Sloveniji in tujini. Je dvakratni zmagovalec dirke Po Sloveniji, državni prvak Slovenije in pred tem v gorskem kolesarstvu državni prvak v vseh kategorijah. S svojim znanjem in izkušnjami bo pomagal pri vzgoji mladega roda branikov kolesarjev. Pri delu ne bo sam, pomagali mu bodo Žiga Slak, ki bo skrbel za treninge in ostali prijatelji, ki si srčno želijo obuditev in zagon kolesarskega društva Branik. Zato pozivajo mlade, željne dokazovanja v kolesarstvu, stare od 12 do 15 let, da se pridružijo tekmovalni vrsti in skozi treninge postanejo del bogate zgodovine Branikov kolesarjev.

 
Kolesarska šola PDF Natisni E-pošta

Spoštovani ljubitelji cestnega kolesarstva!

 

V Mariboru oživljamo cestno kolesarstvo in vabimo vse nadobudne kolesarke in kolesarje, starosti 12 let in več, da se vključijo v šolo, ki jo vodi mojster tega športa, Jure Golčer. V šoli se bodo naučili vseh prvin cestnega kolesarstva, najboljši pa bodo lahko nadaljevali športno pot tudi v profesionalno kolesarstvo.

 

Vadbe bodo potekale 2-3 krat tedensko, cena vadnine je predvidena 40€ na mesec. Vsak otrok se včlani še v društvo, kar zahteva dodatnih 20€ na koledarsko leto.

 

Vpis otrok je možen z izpolnitvijo Pristopne Izjave in podpisom Kodeksa športnega obnašanja staršev. Podpisana dokumenta je možno poslati po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Več informacij je na voljo tudi preko telefoma 041 416 772 ali 031 322 801. Vsak torek in četrtek med 10h in 12h se lahko oglasite tudi v klubskih prostorih, ki si pod tribuno Ljudskega Vrta vzhod, telovadnica sever, kjer dobite še več dodatnih informacij.

 

Začetek rednih vadb v letu 2023 je predviden s 1. marcem, oziroma kot bodo dopuščale vremenske razmere. Spoznamo pa se z veseljem že prej!

 

 
Državno prvenstvo za amaterje, masters in ženske v Jarenini. PDF Natisni E-pošta


JareninainSadnovinske2016035V čudovitem vremenu smo  uspešno izpeljali dirko za državno prvenstvo naših najboljših amaterskih kolesarjev in kolesark. Na 17 km dolgi precej zahtevni progi v Jarenini-kjer so se kot mladinci pred davnimi leti mučili, Špilak, Sagan, Stare, Primožič in še druga znana kolesarska imena, so se tokrat v 13 kategorijah  pomerili naši najboljši amaterji in dame. Za naš klub se je dirka končala izjemno uspešno. Naš matador Car, presenetljivo odličen Velički in pričakovano najboljša Ajda Opeka so postali državni prvaki in tako  poplačali ves trud in delo sebi in vsem, ki se v klubu trudimo pridobiti tudi mlajše in jih navdušiti za čudovit šport. Žal nam to ne uspeva. Odličja najboljšim je izročil predsednik KZS Tomaž Grm, klub je prispeval še nekaj tekočih daril. Najlepše darilo in spodbuda za še boljše delo za vse pa so trije državni prvaki.

 
<< Začetek < Prejšnja 21 22 23 24 Naslednja > Konec >>

Stran 22 od 24
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 698605 |::..