.
Zadnje novice
Izjemen uspeh na DP Gabrje PDF Natisni E-pošta
DP - Gabrje 2015 003
DP - Gabrje 2015 011
DP - Gabrje 2015 015

Na včerajšnjem amaterskem državnem prvenstvu v Gabrju so bili vsi trije  naši tekmovalci izjemno uspešni. Trajči Velički je sicer  nastopil v skupini policije, kjer je  moral prav tako pokazat veliko moči in znanja, da je končno prišel do zmage. Ljubo Car je bil drugi in le njegovi spretnosti in izkušnjam gre zahvala da ni v ciljnem šprintu pristal na asfaltu.  Zmaga se mu je ves čas nasmihala, vendar je tokrat  imel kanček več sreče njegov konkurent. Odlično je opravila tudi Ajda Opeka, ki je bila  v izjemno veliki vročini (33 *C ) prepričljiva zmagovalka.  Le upamo lahko, da bodo z odličnimi rezultati nadaljevali in s svojim vzgledom  privabili mlade v atraktiven in lep kolesarski šport.

 
Uspešen začetek sezone za Carja in Opeko! PDF Natisni E-pošta


Na prvi cestni dirki sezone v soboto v Tišini sta kolesarja Ljubo car in Ajda Opeka zmagala. Na tradicionalno dobro organizirani cestni dirki za amaterje sta tako Car kot Opeka vsak v svoji kategoriji zmagala in ve3č kot odlično začela novo sezono. Na dirki so sodelovali tudi drugi naši kolesarji  z nekoliko manj sreče. Lansko letni zmagovalec Kogler se je za las izognil padcu, ki so zaznamovali  večji del dirke in se uvrstil bolj na rep razpredelnice, oba mlada kolesarja  Anže in Jan pa spoznala, da bosta morala biti na treningih še bolj prizadevna.

 

20150328 171921
20150328 171523
 
Spoštovani ljubitelji kolesarjenja! PDF Natisni E-pošta

Kolesarska sezona je pred vrati. Da ne boste samo opazovalec kolesarskega dogajanja vas vabimo, da se nam pridružite. Vsako lepo nedeljo se ob 10.00 uri zberemo v Ljudskem vrtu  pred vzhodno tribuno in potem odpeljemo novim doživetjem nasproti. Kolesarjenje prilagajamo  trenutno zbranim v skupini. Kolesarimo  pa 2 do 3 uri. Dovolj, da nedeljsko kosilo še bolj tekne. Več informacij dobite na tel. Št. 041 416 772.

 
Pestro v maju in novosti pri 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja PDF Natisni E-pošta

Že 16. maja bo na programu maraton Posadno vinskih cestah v Pesnici. Proga ostaja ista kot vsa leta doslej. Bo se pa tudi na ta maraton možno prijaviti v klubski pisarni. Novost je ta, da je možno v pred prijavi plačati tudi startnino za maraton Okoli Pohorja. Enotna cena za oba maratona je 30 €.


Že naslednji dan, 17. maja bo  v Jarenini kolesarska dirka za pokal Slovenije za amaterje, master in ženske. Na zelo zahtevni progi pričakujemo vse najboljše iz Slovenije in seveda veliko število gledalcev. Na ogled dirke vas posebej vabi glavni pokrovitelj , firma Dveri pax, kjer bo start in cilj dirke.
Glavna novost bo letos na 37. kolesarskem maratonu Okoli Pohorja. Start maratona bo pod Pohorjem, kjer bo tudi cilj maratona. Točna lokacija bo še pravočasno sporočena. Boljše bo poskrbljeno tudi za druženje po maratonu. Novost bo tudi samo kolesarjenje, kjer bomo skupaj s policijo poskrbeli za brezskrbno, varno in dovolj hitro kolesarjenje na celotni 150 km dolgi trasi maratona. Več o tem pa v prihodnjih informacijah.

 
Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu PDF Natisni E-pošta

Aja in DP Petajnci 15 005Ajda OPEKA je uspešno začela z nastopi v letošnjem letu. Na državnem prvenstvu v ciklokrosu v PAja in DP Petajnci 15 005etajncih je zmagala in tako osvojila prvi državni naslov v letošnji kolesarski sezoni. Želimo in upamo, da nas bo tako razveseljevala skozi vso sezono.

 
Ajda OPEKA-amaterska kolesarka leta 2014 PDF Natisni E-pošta

20141213 164552V prijetnem vzdušju prekmurske ravnice je bila minuli konec tedna zadnja razglasitev KZS najboljših amaterskih kolesark in kolesarjev ter klubov v letošnji sezoni. Pričakovano je najboljša amaterska kolesarka Ajda Opeka, ki je zmagala v vseh kategorijah razen kronometru, kjer je bila druga. Odlično se je odrezal tudi Ljubo CAR, ki je tretji v svoji kategoriji. Precejšen skok na lestvici je naredil klub, ki je pristal na 15. mestu med 49 klubi, ki so tekmovali v amaterskem kolesarstvu.

 
AJDA OPEKA – amaterska kolesarka leta v Sloveniji PDF Natisni E-pošta

AJA. koles.leta 2014 001Na minulem »večeru zvezd« v Ljubljani je Kolesarska zveza Slovenija razglasila največje uspehe slovenskih kolesark in kolesarjev v tej sezoni. Prav veseli in ponosni smo na našo tekmovalko Ajdo Opeka, ki je v amaterskem kolesarstvu dobila laskavi naslov najboljše kolesarke v RS. Do tega naslova je prišla z zbirom številnih zmag na posameznih dirkah v Sloveniji, tako v cestni vožnji, kjer je državna prvakinja, gorski vožnji prav tako najboljša, na kronometru, kjer je druga in krona vsega svetovna prvakinja v absolutni kategoriji.

 
Zimski treningi PDF Natisni E-pošta
Prispeval Jure Golčer   

Začetek novembra je čas, ko kolesarji začnemo s pripravo na novo sezono. Pomembno je, da si zastavimo realne cilje, saj bomo tako z zadostno količino motivacije pravilno usmerjali potek treninga. Aerobne treninge na kolesu lahko kombiniramo z drugimi športi (tek, smučarski tek, turno smučanje). Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem krepitvi mišičnih skupin, ki na kolesu sicer ne delajo. Zdaj je tudi čas, ko preverimo in po potrebi spremenimo položaj na kolesu, uvedemo kakšno novost v načinu prehranjevanja...

Več ...
 
Ajda OPEKA in Ljubo CAR PDF Natisni E-pošta

016V minulem vikendu sta oba naša tekmovalca odlično nastopila na kolesarski dirki Vodice, ki se je točkovala za pokal Slovenije. Na krožni in zahtevni progi je Ljubo Car v močni konkurenci prepričljivo zmagal. Vso konkurenco je premagala tudi Ajda Opeka. Ajda je takoj po dirki odpeljala še gorsko dirko iz Horjula na Koreno in 1.vzpon na Hrušico. Tudi tukaj je bila svetovna prvakinja prepričljivo najboljša. Tako je v enem dnevu odpeljala tri zahtevne dirke in na vseh treh tudi zmagala, kar je izjemno redko doživeta izkušnja, ki je pokazala vso vztrajnost in odlično pripravljenost naše Ajde. Naslednji dan je zmagala še na dirki na Št.Jošt.

Več v galeriji slik

 
PDF Natisni E-pošta

AJDA OPEKA SVETOVNA PRVAKINJA

20140831 161951

20140831 165512

Na pravkar končanem amaterskem svetovnem prvenstvu v kolesarstvu v Ljubljani ja naša članica Ajda Opeka v dresu državne reprezentance dosegla izjemen uspeh. Postala je svetovna prvakinja. Po seriji letošnjih odličnih rezultatih je to samo krona njenega prizadevnega dela in truda. Ajda je zmagala prepričljivo in pokazala kdo je letos najboljši. Čestitamo in želimo, da nas tudi v prihodnje razveseljuje s svojimi vožnjami, ki so vzgled za številne kolesarske navdušence.

Aja, kot ji pravijo prijatelji, ostani še naprej to kar si.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 Naslednja > Konec >>

Stran 4 od 6
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 376996 |::..