Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali 21. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu v soboto 31. maja in 36. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 28. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Zaradi zaostrenih pogojev in osebne kazenske ter materialne odgovornosti organizatorja, bomo maraton Po sadno vinskih cestah organizirali pod nekoliko spremenjenimi pogoji. Zagotavljamo vam, da pa to ne bo v nobenem primeru krnilo vašega zadovoljstva,. ko se boste podali na eno izmed prog. Osnovna novost bo namreč ta, da boste predvsem kolesarili, ne pa dirkali kar so posamezniki skušali lani izkoristiti za sebe, pri tem pa jim ni bilo mar za številne druge udeležence, ki so želeli uživati na kolesu. Potrudili se bomo, da bo maraton ostal osrednja rekreativna športna prireditev v treh občinah.

 
Program prireditev PDF Natisni E-pošta

Tudi letos bomo organizirali že 20. maraton PO SADNO VINSKIH CESTAH, ki bo na sporedu  v soboto 01. junija in jubilejni 35. maraton OKOLI POHORJA, ki bo v soboto 29. junija. Oba maratona bosta v okviru akcije SLOVENIJA KOLESARI, ki jo vodi in usmerja Olimpijski komite Slovenije-Odbor športa za vse.

Novost je dirka za državno prvenstvo, ki bo v nedeljo 8. septembra iz Hoč na Pohorje s ciljem pri hotelu Bellevue. Dirka bo za državne naslove v vseh kategorijah, tako bo v dopoldanskem času za vse rekreativne kolesarje, popoldne pa za ml.mladince, Mladince, Elite in P 23. Na  približno 16 km dolgi progi z višinsko razliko skoraj 800 m pričakujemo najboljše kolesarje Slovenije.

 
Kolesarska šola Jureta Golčerja PDF Natisni E-pošta

Pa jo imamo. Šola, ki bo nedvomno pritegnila mlade k napornemu in lepemu športu. Jure Golčer je nedvomno imenitno kolesarsko ime, ki se je dokazal na številnih dirkah v Sloveniji in tujini. Je dvakratni zmagovalec dirke Po Sloveniji, državni prvak Slovenije in pred tem v gorskem kolesarstvu državni prvak v vseh kategorijah. S svojim znanjem in izkušnjami bo pomagal pri vzgoji mladega roda branikov kolesarjev. Pri delu ne bo sam, pomagali mu bodo Žiga Slak, ki bo skrbel za treninge in ostali prijatelji, ki si srčno želijo obuditev in zagon kolesarskega društva Branik. Zato pozivajo mlade, željne dokazovanja v kolesarstvu, stare od 12 do 15 let, da se pridružijo tekmovalni vrsti in skozi treninge postanejo del bogate zgodovine Branikov kolesarjev.

 
<< Začetek < Prejšnja 21 22 23 24 Naslednja > Konec >>

Stran 21 od 24
 
..::| © 2011 KD Branik | Created by WebByBosko | 537646 |::..